OMGEVINGSBOEK OLV vd HAM

Omgevingsboekintro

Beste lezer,

Wat zeggen jou de coördinaten 51° 1' 40" N, 4° 28' 52" E ? Waarschijnlijk niet veel, maar als je ze volgt, dan kom je in Mechelen terecht. De stad waar onze school, GVBS o.l.v. v/d Ham, gelegen is.

Dit omgevingsboek is opgesteld om een beeld te hebben van de omgeving waarin de kinderen van onze school opgroeien en van de organisaties, diensten, beroepen en bezienswaardigheden, … waarmee ze in contact komen. Je vindt er ook alle uitstappen in terug die de school doet.

Het omgevingsboek is geen compleet werk: het is niet af en het zal ook nooit af zijn. Gedurende het schooljaar wordt het uitgebreid.

Alle gegevens zijn gerangschikt volgens de 9 bestaansdimensies van het leerplan Wereldoriëntatie:

-- --

Momenteel beschikken we over een ‘papieren’ en / of ‘digitale’ versie van het omgevingsboek, maar het is de bedoeling om dit in de toekomst ook online beschikbaar te maken op de website van onze basisschool, nl.: www.basisschooldeham.be

Klik in de inhoudstabel om het gewenste document te raadplegen. Je krijgt dan een fiche te zien met hierop de contactgegevens, welke klas(sen) er naar toe gaat(n). Tevens ontvang je ook informatie met de bereikbaarheid van de opgezochte locatie.

Veel ontdekplezier tijdens het snuisteren in dit omgevingsboek!

Het leerkrachtenteam van De Ham.

print
Content

Omgevingsboek nieuws

September 2016

Nieuwe Schooljaar start

--------------------------------------------------

2016 - 2017

Wij zijn er klaar voor.

na een welverdiende vakantie.

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

Onze school staat in de steigers.

De afbraak voor onze nieuwbouw kan beginnen.